htmlArea

A directory of browser-based WYSIWYG editors

  MAIN
INDEX
SEARCH
POSTS
WHO'S
ONLINE
LOG
IN

Home: htmlArea 2: htmlArea 2 & 3 archive (read only): htmlArea v2.0:
wrong link generation


The htmlArea 2 & 3 editors have been discontinued.

We've made these forums available as a read-only reference and knowledge-base for people using or developing editors based on htmlArea 2 or 3.

Anyone who is interested in taking over version 2 or 3 is free to do so. All we ask is that you choose a new name that doesn't have "htmlarea" in it to avoid confusion with this site. We'll even give you a link in the directory to make it easier for people to find you. If you are developing or hosting an htmlArea based-editor under a new name, please submit it to our directory.

 


Animatic
Novice

Jan 3, 2005, 8:53 AM

Post #1 of 2 (4592 views)
Shortcut
wrong link generation Can't Post

After entering an URL into my HTML Area, a hyperlink is generated automatically.
But this links allways look like this:

http://www.mydomain.at/"http://www.mylink.com/"

Anyone knows an answer?


lenbot
New User

Jan 4, 2005, 12:05 PM

Post #2 of 2 (4566 views)
Shortcut
Re: [Animatic] wrong link generation [In reply to] Can't Post

I sure do Know what is wrong. For some reason when PHP parces it out, I am assuming your using php. it Takes it and adds a \ and a /. Now I am not going to edit my editor.js but that is the problem. it isnt generating the code wrong by all means it is correct it just does the \ / thing because your using php. Least I think your using php. you will have contemplate on this one bout how to go around it but I am suring you will figure it out :) if not I try to fix it for ya latter. or perhaps the person who built this now knows about fixing it.



Lenbot

 
 
 


Search for (options)