htmlArea

A directory of browser-based WYSIWYG editors

  MAIN
INDEX
SEARCH
POSTS
WHO'S
ONLINE
LOG
IN

Home: htmlArea 3 (beta): htmlArea 2 & 3 archive (read only): htmlArea v3.0 - Discussion:
htmlArea v3.0 -> createlink isn't working


The htmlArea 2 & 3 editors have been discontinued.

We've made these forums available as a read-only reference and knowledge-base for people using or developing editors based on htmlArea 2 or 3.

Anyone who is interested in taking over version 2 or 3 is free to do so. All we ask is that you choose a new name that doesn't have "htmlarea" in it to avoid confusion with this site. We'll even give you a link in the directory to make it easier for people to find you. If you are developing or hosting an htmlArea based-editor under a new name, please submit it to our directory.

 


eztune
Novice

Dec 27, 2004, 5:22 PM

Post #1 of 1 (4557 views)
Shortcut
htmlArea v3.0 -> createlink isn't working Can't Post

  1. After creating a link, whenever my users return to edit the link, the URL doesn't show in the window. There is no indication that a URL exists, and they have to relocate and re-enter the URL. Anyone know how to ensure that the current URL shows in the URL window?
  2. In v2.03, when the link window is displayed, there are choices for http:// and mailto:. V3 doesn't seem to offer this advantage.


Would anyone please assist me in resolving these problems? I'm not a programmer, but able to locate and insert code snippets that will correct the problem.

Thanks,

eztune

 
 
 


Search for (options)