htmlArea

A directory of browser-based WYSIWYG editors

  MAIN
INDEX
SEARCH
POSTS
WHO'S
ONLINE
LOG
IN

Home: htmlArea 3 (beta): htmlArea 2 & 3 archive (read only): htmlArea v3.0 - Discussion:
Creating relative links doesn't work


The htmlArea 2 & 3 editors have been discontinued.

We've made these forums available as a read-only reference and knowledge-base for people using or developing editors based on htmlArea 2 or 3.

Anyone who is interested in taking over version 2 or 3 is free to do so. All we ask is that you choose a new name that doesn't have "htmlarea" in it to avoid confusion with this site. We'll even give you a link in the directory to make it easier for people to find you. If you are developing or hosting an htmlArea based-editor under a new name, please submit it to our directory.

 


muffinman
New User

Jan 11, 2005, 1:19 AM

Post #1 of 3 (2564 views)
Shortcut
Creating relative links doesn't work Can't Post

There's a problem creating a relative link (like "?id=5") in htmlArea. At first it creates the relative link ok, but when you save and re-edit (or go to html-mode and back to wysiwyg and again back to html-mode), it adds the absolute path from the current page. It's quite annoying. Ideas, anyone...?


jaspertje
Novice

Jan 11, 2005, 3:54 AM

Post #2 of 3 (2554 views)
Shortcut
Re: [muffinman] Creating relative links doesn't work [In reply to] Can't Post

If u dont want the servername before ure ULR find this line and comment the upper if statement out that should doe the trick
//if (!this.config.fullPage)
// this._doc.body.innerHTML = this.getInnerHTML();
//else

this.setFullHTML(this.getInnerHTML());


muffinman
New User

Jan 11, 2005, 6:29 AM

Post #3 of 3 (2539 views)
Shortcut
Re: [jaspertje] Creating relative links doesn't work [In reply to] Can't Post

Thanks. I noticed that the RC1 doesn't have that problem since the createlink works differently. So no panic...

 
 
 


Search for (options)